wtorek, 18 lutego 2014

Pasja przerodzona w pracę :)

Jestem żywym przykładem na to, że pasja może stać się pracą. Najbardziej lubię robić słodycze i tym się teraz głównie zajmuję. Słodkości są w 100 % roślinne - vegan, gluten-free, raw - do wyboru do koloru :) 

Kochani zamiast więc narzekać na szefa, godziny, brak urlopu zacznijcie robić to co lubicie i spróbujcie by stało się to również Waszą pracą. Będziecie wtedy wstawać rano z uśmiechem na ustach i myśleć tylko o tym co miłego Was dziś w pracy czeka. Mnie się to udało i każdemu z Was tego serdecznie życzę ;)

A tu kilka z deserów jakie robię. 

vegan/gluten-free deser czekoladowo-wiśniowy


vegan/gluten free kokosanki



 vegan/gluten-free muffinki czekoladowe z żurawiną


 raw/vegan/gluten-free pralinki



vegan/gluten-free szarlotka





4 komentarze:

  1. Gratulacje! :) Ważne, żeby robić to co się lubi. Rozumiem, że można od Ciebie zakupić słodkości? Własny biznes czy w jakiejś restauracji? :)

    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dziękuję :) w tej chwili robię słodkości dla jednej z warszawskich restauracji , ale może w przyszłości jakaś mała cukiernia ;)

      Usuń
  2. Bardzo dobry pomysł, gratuluje :) Jak długi jest termin przydatności do spożycia ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dziękuję :) termin przydatności jak i wszystkich deserów czy ciast do 4 dni

      Usuń